ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης για περισσότερα από είκοσι χρόνια στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες και σήμερα αντίθετα με το ευρύτερο ρεύμα συρρίκνωσης των κοινωνικών παροχών εκπονεί κινήσεις ανάπτυξης

σε ένα χώρο όπου συναντάται το σημαντικό και το ποιοτικό, στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Φέτος εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Τομέα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης παράλληλα με τις συμβουλευτικές και θεραπευτικές ψυχολογικές υπηρεσίες δραστηριοποιείται στην εφαρμογή δράσεων με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας του γενικού πληθυσμού. Η συνεργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδο μεταξύ του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δήμου μας ως φορέα εφαρμογής της επιστήμης της ψυχολογίας δε μπορεί παρά να φέρει οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα ξεκινώντας από την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους ότι προσωρινά λόγω έκτακτης βλάβης του λεωφορείου δε θα διεξάγονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θα προκύψει νεότερη ανακοίνωση για τη διόρθωση της βλάβης αμέσως μόλις υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x