ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΤΙΟΚΑΜΠΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει του κατοίκους ότι ξεκίνησαν από το Σάββατο οι ψεκασμοί των πεύκων στην πόλη μας για την αντιμετώπιση της πυτιοκάμπης (κοινώς κάμπια).

Οι ψεκασμοί ξεκίνησαν από το Άλσος, στο χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης και όλη την οδό Ολυμπιονικών.

Δευτέρα σήμερα, ψεκάζονται τα πεύκα στην οδό Αναστάσεως. Οι ψεκασμοί ξεκίνησαν το πρωί στην πλευρά του δρόμου όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση και συνεχίζονται εσωτερικά.

Αύριο Τρίτη οι ψεκασμοί θα συνεχιστούν στο Άλσος Κιντής και εν συνεχεία στα δυο κεντρικά άλση της πόλης Καλαβρύτων και Ναυαρίνου.

Σημειώνεται ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τους πολίτες (ψεκασμός με ψεκαστικά χαμηλής πίεσης και με βιολογικό σκεύασμα) και γίνεται ενημέρωση από την προηγούμενη μέρα με τοπικές αναρτήσεις ανακοινώσεων και κορδέλες για τις εργασίες ψεκασμού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων μετά από αυτοψίες που έγιναν, το στάδιο ανάπτυξης του εντόμου, βρίσκεται στο καταλληλότερο σημείο για ψεκασμό, μεταξύ του 1ου και 2ου σταδίου ανάπτυξης.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x