ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στον διάλογο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου μας της τρέχουσας πενταετίας.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικά για την πόλη έργα, παρεμβάσεις και δράσεις, ως επίσης μέτρα και πολιτικές για τη βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους Δημότες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αφού ληφθούν υπ’ όψιν και οι δικές σας απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις μέσω του ερωτηματολόγιου που ακολουθεί. Το ερωτηματολόγιο, οι άξονες και τα μέτρα του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α’ Φάση του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου), και συνοπτικό κείμενο με το πλαίσιο του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης της Ηλιούπολης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr) και συγκεκριμένα στη διαδρομή Υπηρεσίες/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2019.

Η ενεργός συμμετοχή σας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί μετουσιώνει την καθημερινή σας εμπειρία και άμεση γνώση των προβλημάτων σε προτάσεις βελτίωσης της πόλης και των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ παράλληλα δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στον κοινωνικό διάλογο που αποτελεί συστατικό στοιχείο της αντίληψής μας για τη διακυβέρνηση του Δήμου. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε και με τη δική σας συμμετοχή και συμβολή να σχεδιάζουμε, και να επιχειρούμε να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μία όμορφη Πόλη με καθαρό περιβάλλον, με πολύ φώς και πράσινο, με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες με αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στο πλαίσιο της έξυπνης πόλης, με ευρύ δίκτυο κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.

Μία Πόλη με ισχυρή τοπική οικονομία και επιχειρηματική δραστηριότητα, Πόλη παιδείας και πολιτισμού, Πόλη της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Βαλασόπουλος

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x