ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στην Μουσική βραδιά Αγάπης με τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης.

H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων, διοργάνωσε μουσική βραδιά, με τη συμμετοχή σπουδαίων και καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως οι: Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Τσέρτος, Φωτεινή Σαββατιανού, Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο συνθέτης Κώστας Θεοχαρόπουλος.

Αντί εισιτηρίου η υποχρέωση του κόσμου ήταν μια σακούλα τρόφιμα. Και η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν πολύ μεγάλη. Ο κόσμος της Ηλιούπολης έδειξε για μια ακόμη φορά ότι το αίσθημα αλληλεγγύης και συνδρομής στο γείτονα που έχει ανάγκη, είναι πολύ υψηλό.

Συλλέχθηκαν: 73 Μακαρόνια,77 τεμ. Γάλα, 73 ζυμαρικά, 31 ρύζια, 27 όσπρια, 5 λάδια, 16 τεμ. ζάχαρη, 10 αλεύρια, 10 αλάτια, 2 χυμούς, 1 καλαμποκάλευρο, 6 ντοματάκια, 3 κρουασάν, 1 ζελέ, 2 χαρτοπετσέτες, 4 χαρτιά υγείας, 4 πατατάκια, 4 κονσέρβες, 4 κορν φλεικς, 4 φυστίκια, 1 τσουρέκι, 1 κρίσπις, 1 κράκερς, 1 τσαι, 1 λουκούμια, 3 μωρομάντηλα.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος δηλώνει υπερήφανος για τους συμπολίτες του και μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαρίνο Μπασούρη, ευχαριστούν τον κόσμο για την συνδρομή τους στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x