ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ 1000 ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Συμπληρώθηκε ήδη ένα έτος από την ανάληψη της αρμοδιότητας παροχής των προνοιακών επιδομάτων που αφορούν (ΑμεΑ) κατοίκους του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, η διοίκηση του Δήμου και οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερη ευαισθησία σε μία από τις πιο δοκιμαζόμενες ευπαθείς ομάδες κατοίκων του Δήμου μας, αντιμετωπίζουν με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Περίπου χίλιες οικογένειες οι οποίες έχουν στη σύνθεσή τους τουλάχιστον ένα μέλος ΑμεΑ, έχουν εξυπηρετηθεί με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Επίσης ο Δήμος μας έχει ήδη εισάγει από 31 Μαρτίου τα οικονομικά στοιχεία των επιδοματούχων (οικονομικού έτους 2016) στη βάση δεδομένων των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να μπορούν να κάνουν άμεση ηλεκτρονική αναζήτηση για την τρέχουσα φορολογική τους δήλωση.

Το γραφείο που ασχολείται με τα προνοιακά επιδόματα κατοίκων του Δήμου μας εδρεύει στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2109955080.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x