ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στην Ηλιούπολη το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ένας θεσμός που υιοθετήθηκε στην συνέχεια και εξαπλώθηκε σε όλους σχεδόν τους Δήμους της Ελλάδας, που ακολούθησαν το παράδειγμά της Ηλιούπολης για να στηρίξουν την μαθητιώσα νεολαία και την εκπαίδευση στη χώρα μας.

Το 2011 ο θεσμός ξεκίνησε στο πλαίσιο της συνολικής πολιτικής του Δήμου, των ίσων ευκαιριών, της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της έμπρακτης υποστήριξης της προσπάθειες των μαθητών που μάχονται για μια θέση στις πανελλήνιες εξετάσεις ή που χρειάζονται βοήθεια για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Το γεγονός ότι οι μαθητές αυτοί σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις αποδεικνύει τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο και μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχιση του και τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο πάνω από 600 μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν κάνοντας τον έναν θεσμό με σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να έχει ο κ. Ηλίας Πανταζόπουλος (χημικός) νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, ο οποίος με την αρωγή των εξαιρετικών συναδέλφων που υπηρετούν ή όχι στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν καταφέρει με την εθελοντική αμισθί συμμετοχή τους, να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και ουσιαστική βοήθεια στους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν ανάγκη και θέληση.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x