ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί δυστυχώς η απεργία συνεχίζεται και μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού και τη συνάντησή του με την ΠΟΕ ΟΤΑ. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά τα κομματικά συμφέροντα υπερίσχυσαν του εθνικού.

Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά από σήμερα σε απολύμανση με ψεκασμούς όλων των ευαίσθητων σημείων της πόλης και σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων αυξάνει καθημερινά εκείνα τα προγράμματα που μειώνουν όσο μπορούν τον όγκο των σκουπιδιών στην πόλη μας.

Η απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση της απεργίας είναι απαράδεκτη! Τους καλώ άμεσα να αναστείλουν εδώ και τώρα την απεργία και να περιμένουν την εφαρμογή των μέτρων από πλευράς Κυβέρνησης.

Η χώρα δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό με την εικόνα που παρουσιάζουν οι πόλεις μας και η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και για λόγους υγείας.

Εδώ και τώρα να σταματήσει η απεργία και να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x