ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Δεν κλείνει το τμήμα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης

Με δυναμική παρέμβαση της Σχολικής Κοινότητας (μαθητές, γονείς, καθηγητές) του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης και του Δήμου Ηλιούπολης (μετά από ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης) στον Περιφερειακό Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής κ. Λόντο αλλά και στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη κατέστη δυνατή η συμπληρωματική έγκριση λειτουργίας με μικρότερο αριθμό μαθητών από το προβλεπόμενο κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2017-2018 για το τμήμα «Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος» της Β’ Λυκείου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη για την κατ’ εξαίρεση απόφασή του, καθώς είδε με ανθρώπινο μάτι το αίτημα της Σχολικής Κοινότητας να μην κλείσει το τμήμα αφού σε αυτό φοιτούν δυο μαθητές με αναπηρία και τυχόν κατάργησή του θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στις οικογένειες των μαθητών.

O Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Παιδείας και ΚΕΠ

Δημητρόπουλος Άγγελος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x