ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΩΡΛ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης πολιτικής προαγωγής της υγείας των κατοίκων που εφαρμόζει ο Δήμος Ηλιούπολης, ιατρική ομιλία για τα προβλήματα ΑΚΟΗΣ, ΙΓΜΟΡΕΙΩΝ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΙΛΙΓΓΟΥ και άλλων προβλημάτων ΩΡΛ.

Ομιλήτρια ήταν η συνδημότισσά μας Ωτορινολαρυγγολόγος Ιατρός κα Ελένη Παπαϊωάννου.

Η εντυπωσιακή ομιλία της κας Παπαϊωάννου καθήλωσε το κοινό καθώς αυτή ήταν απόλυτα κατανοητή διατηρώντας την επιστημονική της αρτιότητα δίνοντας απλές και χρήσιμες απαντήσεις στα ερωτήματα που τις ετέθησαν. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων ιατρικού περιεχομένου που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης με σκοπό σοβαρά ιατρικά θέματα να εκλαϊκεύονται και να γίνονται κατανοητά έτσι ώστε οι πολίτες να προστατεύονται, να προλαμβάνουν και να ακολουθούν τις ορθές οδηγίες όπου χρειάζονται.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x