ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η τηλεειδοποίηση – τηλεϊατρική απευθύνεται κυρίως σε μοναχικά άτομα που μπορεί να δοκιμαστεί ξαφνικά η υγεία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν. Τα εν λόγω άτομα παραλαμβάνοντας και έχοντας επάνω τους μια συσκευή τηλεϊατρικής αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα ιατρικές συμβουλές και αν χρειαστεί δια ζώσης ιατρική φροντίδα.

 Τις προσεχείς ημέρες θα παραδοθούν δωρεάν συσκευές τηλεειδοποίησης – τηλεϊατρικής σε δικαιούχους συνδημότες.

 Παράλληλα με τη συσκευή τηλεϊατρικής, σε όσους ενδιαφέρονται, θα δίνεται η δυνατότητα καταγραφής των ιατρικών τους αναγκών για την πιο οργανωμένη προστασία της υγείας τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας Δημότη, πάντα χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το Ψηφιακό Βιβλιάριο θα παρέχει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό του δημότη, διαδικτυακά, στο οποίο θα μπορεί να έχει πρόσβαση ο ίδιος ο δημότης, κάποιος φροντιστής της υγείας του και φυσικά ο ιατρός του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποδοχής της Κοινωνική Υπηρεσίας του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 13:30, τηλ. 210.9970055 καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00, τηλ. 210.9933263, κα Κουσουνή.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x