ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-ΜΕΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μεγάλη στιγμή για την πορεία της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης ο αγιασμός των εγκαταστάσεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης-ΜΕΑ που παραχωρήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Βαλασόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής  ‘’Παναγία Ευαγγελίστρια’’.

Ήταν το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας και ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την Ηλιούπολη ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη που φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή τις ευπαθείς ομάδες σε κάθε περίσταση και με κάθε τρόπο.

Παρευρέθηκαν όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ με τους γονείς, συγγενείς και φίλους, οι εργαζόμενοι, το Δ.Σ. του Σωματείου, πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Ρέκορντμαν στην κολύμβηση Γιάννης Κωστάκης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Κύπρου κ. Νικόλας Χαραλάμπους με την επιτροπή γυναικών, ο διευθυντής της εστίας κ. Βασίλης Κασιμάτης και ο Επίτροπος Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ελληνικού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος , Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Ευθύμιος Κερμελής. Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου κ. Δημήτρη Στεφανίδη, δόθηκε ο λόγος για χαιρετισμό στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρίνο Μπασούρη, τον Αντιδήμαρχο Δάφνης – Υμηττού κ. Κώστα Λιούτα, την Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μελεδώνη» και Πρόεδρο της Εστίας κα Έφη Προκοπάκη και τον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Λαυρέντιο Δελασούρα.

Μήνυμα απέστειλαν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Θεανώ Φωτιού και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος αρμόδια για τα ΚΔΑΠ και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης κα Βιβή Τζαβαλιά.

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Μαρίνος Μπασούρης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x