ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Β’ Παραρτήματος Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ηλιούπολης στην οδό Χίου, χωρητικότητας 40 θέσεων με σύγχρονες προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. Αλέκο Κοντονίκα και τις Υπηρεσίες του Δήμου που μέσα σε 8 μήνες υπερπήδησαν όλα τα εμπόδια, ανακοίνωσε ότι είναι θέμα ημερών για να ξεκινήσουν οι εργασίες του Νέου Παιδικού Σταθμού στην οδό Ειρήνης και Αριστογείτονος με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα δωρεάν τροφεία από το 2019, καθώς ο Δήμος μας συγκαταλέγεται στους οικονομικά εύρωστους Δήμους.
Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι από τους λίγους Δήμους που μπορεί να καλύψει τόσο μεγάλες ανάγκες της πόλης μας με παιδικούς σταθμούς που έχει στελεχώσει και συντηρεί συνεχώς.

30/11/2017
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x