ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 , ο κος Γεώργιος Λεοντσίνης, Ομότιμος Καθηγητής της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ομάδα 15 μεταπτυχιακών φοιτητών του, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης. Ξεναγήθηκαν στις θεματικές συλλογές και στα εκθέματα του Μουσείου, καθώς και στην «Πινακοθήκη Καρφάκη».

Στη συνέχεια, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και αναπτύχθηκε γόνιμος επιστημονικός διάλογος σε ζητήματα της επιστήμης της Ιστορίας.
Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης προσπαθεί πάντοτε να βελτιώνει την παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες του και λειτουργεί ως Ιστορικό Μουσείο με τεκμηρίωση και πλουραλισμό. Με τα προγράμματά του αγκαλιάζει όλη την Εκπαιδευτική κοινότητα. Διαθέτει δε πλούσιο εποπτικό υλικό, βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο για έρευνα, μελέτη και εκπόνηση εργασιών.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x