ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΡΜΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σήμερα στις 10 του Απρίλη η οικογένεια της Π.Ο.Α.Ε.Α. αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη είναι πολύ φτωχότερη, γιατί χάσαμε τον Επίτιμο Πρόεδρό μας και ιστορικό Πρόεδρο της Οργάνωσής μας ,τον Βασίλη Πριόβολο Καπετάν ΕΡΜΗ.

Τον Θρυλικό Καπετάνιο της Τρίτης Μεραρχίας του Ε.Λ.Α.Σ. Πελοποννήσου, της Ρούμελης, των Αγράφων, του Παρνασσού, τον αφοσιωμένο Μαυροσκούφη, Υπασπιστή του Πρωτοκαπετάνιου μας Άρη Βελουχιώτη.

Ο Καπετάνιος μας έφυγε πλήρης ημερών στα 100 του χρόνια αγέρωχος, όρθιος, με πλήρη διαύγεια πνεύματος και πάντα στις επάλξεις του αγώνα, μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Μιας ζωής γεμάτη δράση, αγώνες, θυσίες αλλά και νίκες.

Ο Καπετάνιος μας ήταν και παραμένει Φάρος και καθοδηγητής μας στους αγώνες μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Αλληλεγγύη και Προκοπή. Στους Αγώνες μας για την δικαίωση της γενιάς της Εθνικής Αντίστασης 1941-44, ενάντια στην τριπλή φασιστική Κατοχή της Πατρίδας μας. Στην δικαίωση των διεκδικήσεων για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και στη δικαίωση του αγώνα μας ενάντια στην ακροδεξιά λαίλαπα και λαϊκισμό στην Ευρώπη.

Οι βαθιά δημοκράτες Έλληνες και οι αγωνιστές κλίνουμε το γόνυ στην μνήμη του Καπετάνιου μας του ευχόμαστε καλό κατευόδιο και βέβαια πάντα θα τον τιμούμε γιατί για όλους εμάς , άνθρωποι σαν τον Καπετάνιο μας όχι απλά περνούν στην Αθανασία, είναι και παραμένουν Αθάνατοι.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας .

Για την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Π.Ο.Α.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Οικονόμου                                                                                                         Ανδρέας Κουστούκης

 

(Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 12-4-2018 και ώρα 1400 από τον Ιερό Ναό του Αγίου
Αντωνίου πάνω από το Β Νεκροταφείο-Λεωφόρος Ηρακλείου και Τραλλέων και η τελετή ταφής θα
γίνει την Παρασκευή στην γενέτειρά του Χρύσω Ευρυτανίας στα αγαπημένα του Άγραφα.)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x