21Η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης- Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρουστην 21η  Χορωδιακή Συνάντηση της πόλης.

Με στόχο την επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το τραγούδι, η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, οργανώνει τα τελευταία 20 χρόνια τη Συνάντηση Χορωδιών, η οποία αποτελεί θεσμό τόσο για την Ηλιούπολη όσο και για την χορωδιακή κοινότητα.

Τα σύνολα που θα μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι:

Η Χορωδία του Πολιτισμικού Σωματείου «Φιλαρμονία-Χριστόφορος Ιωάννου», η οποία έχει σημαντική παρουσία στο χώρο της πολυφωνικής μουσικής, με τη διοργάνωση Χορωδιακών Συναντήσεων και τη συμμετοχή της σε Πανελλήνια και Διεθνή Χορωδιακά Φεστιβάλ. Τα έργα που περιλαμβάνονται στο διαρκώς εμπλουτιζόμενο ρεπερτόριο της χορωδίας, εκτείνονται από την προκλασσική μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Στο πιάνο η Κατερίνα Καραμπάτσα.
Διδασκαλία και διεύθυνση: Παναγιώτα Σανγβινάτσου

Η Χορωδία Τρίπολης, η οποία έχει στο ενεργητικό της πλήθος εμφανίσεων, τόσο στην Ελλάδα  όσο και στο εξωτερικό, με πιο σημαντικές της, μέχρι τώρα, πορείας της, τη συνεργασία της με τον αξέχαστο συνθέτη Δημήτρη Λάγιο, σε, την παρουσία της στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού, την απόδοση του τροπαρίου της Κασσιανής στον Ι.Ν Διονυσίου Αρεοπαγίτη, Πολιούχου Αθηνών, τη συμμετοχή της στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και στη μεγάλη συναυλία των χιλίων χορωδών, στο Παναθηναϊκό στάδιο, προς τιμήν του Μ. Θεοδωράκη.

Στο πιάνο ο Βασίλης Γεωργακόπουλος.
Διδασκαλία και διεύθυνση: Μιχάλης Γαργαλιώνης

Το Φωνητικό Σύνολο και η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, δύο χορωδιακά σχήματα που εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή  της πόλης μας, ενώ, παράλληλα, έχουν έντονη παρουσία σε χορωδιακές συναντήσεις και μουσικά αφιερώματα, που οργανώνονται σε άλλους Δήμους.
Στο ηλεκτρικό μπάσο ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος.

Στο πιάνο η Αντωνία Βλάχου.
Σόλο: Ζαφειρώ Χατζηφωτίου
Διδασκαλία και διεύθυνση: Βαρβάρα Κουτίβα

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9940699.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x