ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με ικανοποίηση παραθέτουμε τα πεπραγμένα του Τομέα Ψυχολογικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης.
Κατά το διάστημα Ιανουάριος 2018 – Απρίλιος 2019 ο Τομέας των Ψυχολογικών Υπηρεσιών ήταν σε πλήρη δραστηριοποίηση παράγοντας καθημερινά σημαντικό έργο.

Κατά το άνωθεν διάστημα εξυπηρετήθηκαν οι ανάγκες για Ψυχολογικές Υπηρεσίες 520 ωφελούμενων ενώ 112 συνδημότες μας παραπέμφθηκαν σε εξειδικευμένη υπηρεσία.

Το 90% των ωφελούμενων ήταν ηλικίας 12 έως 59 ετών ενώ τα συνηθέστερα αιτήματα αφορούσαν γενικευμένο άγχος, σχέσεις γονέων-παιδιών, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις και θέματα αυτοπεποίθησης – αυτοεκτίμησης.

Στο συνοδευτικό ιστόγραμμα μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ποσόστωση του συνόλου των αιτημάτων που εξυπηρετήσαμε.

Στατιστικά Ψυχολόγων Ιαν.2018 – Απρ.2019:

Αν και εργαζόμαστε συνεχώς για την καλύτερη εξυπηρέτησή των αιτημάτων αυτή την περίοδο λόγω του συνεχιζόμενου φόρτου εργασίας μπορεί να υπάρξει αναμονή. Σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές ψυχολόγους για τις συνεδρίες που διεξάγουν κατά τις απογευματινές ώρες.

Στο www.ilioupoli.gr/psychology μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία της υπηρεσίας ενώ στο www.facebook.com/psychology.service.ilioupoli.gr μπορείτε να μας ακολουθήσετε ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκδηλώσεις, δράσεις ή ακόμη και για νέες συνεργασίες.

Με ευχές για ένα ευχάριστο καλοκαίρι,

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Η γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 δεν θα πραγματοποιήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια της λόγω τεχνικής βλάβης.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x