ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης, αξιοποιώντας την ευγενική πρόσκληση του κου Κων/νου Μερδενισιάνου,
καθηγητή Ανθρωπολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της Σπηλαιολογικής Εταιρίας και της κας Αικατερίνης Καμηλάκη-Πολυμέρου, Λαογράφου, τ. Διευθύντριας του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών ,οι οποίοι παρέδωσαν εξαιρετικού περιεχομένου διαλέξεις στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ηλιούπολης, προγραμματίζει επισκέψεις στο Ανθρωπολογικό Μουσείο και στο Λαογραφικό Μουσείο Αθηνών ,υπό την ξενάγηση των ανωτέρω καθηγητών .

Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε δημότες-κατοίκους Ηλιούπολης ,που παρακολούθησαν τις αντίστοιχες διαλέξεις.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, με πούλμαν του Δήμου, με επιβίβαση επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ημέρες επισκέψεων :

Ανθρωπολογικό Μουσείο
12 Μαρτίου 2019 , ημέρα Τρίτη

Λαογραφικό Μουσείο
9 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη

Ώρα αναχώρησης :10:00 π.μ.
Ώρα επιστροφής : 2:00 μ.μ.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (πενήντα άτομα ανά επίσκεψη),θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η είσοδος και ξενάγηση θα γίνει σε δύο ομάδες των είκοσι πέντε ατόμων, λόγω στενότητας των χώρων (τρία τέταρτα της ώρας περίπου η κάθε ομάδα).
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αρχικά μία από τις δύο δραστηριότητες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνδημότες μας. Στη συνέχεια και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις, θα συμπληρωθούν κατόπιν νέας ενημέρωσης.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές πριν την έναρξη του μαθήματος του Ανοικτού Πανεπιστημίου της 13ης Φεβρουαρίου, 6:30-7:00 μ.μ., στο χώρο του Φουαγιέ του Θεάτρου.

Με εκτίμηση
Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα
Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης
Υπεύθυνη για το Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x