ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΠΝΟΗ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ»

λειτουργεί για όγδοη συνεχή χρονιά το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» Ηλιούπολης, που βρίσκεται στην οδό Καραμανλή 12 και Ιάσωνος.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» θα λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο πρόληψης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (3-17 ετών) και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγου, γραφής, μάθησης καθώς και σχολικής προσαρμογής.

Τα εξατομικευμένα προγράμματα του κάθε μαθητή θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αποκατάσταση των δυσκολιών του.

Με γνώμονα την εξέλιξη και ενσωμάτωση των εξυπηρετούμενών μας, όραμά μας είναι η δημιουργία ενός θεραπευτικού πλαισίου με άρτια επιστημονική βάση για την κάλυψη των όποιων θεραπευτικών απαιτήσεων, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες παιδιών και γονέων.

Ως εκ τούτου, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από Ειδικούς Επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από Κοινωνική Λειτουργό, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Ειδικούς Παιδαγωγούς.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τη 13:00μ.μ μέχρι τις 21:00μ.μ, τηλέφωνο επικοινωνίας 210.99.29.220

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x