ΠΛΥΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Οι πρώτες πλύσεις κάδων απορριμμάτων είναι γεγονός, αφού το αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων του Δήμου Ηλιούπολης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, άρχισε από χθες να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην πόλη.

Το χρονίζον πρόβλημα των ακάθαρτων κάδων, με την προσπάθεια όλων των στελεχών και των εργαζομένων, αρχίζει πια να αντιμετωπίζεται και σε εύλογο χρονικό διάστημα, όλοι οι κάδοι της Ηλιούπολης θα πλυθούν.

Με άμεσες ενέργειες θα επιχειρηθεί η επισκευή τουλάχιστον του ενός από τα δύο – από καιρό παροπλισμένα – παρόμοια οχήματα, ώστε η ανά τακτά διαστήματα διαδικασία πλύσης και απολύμανσης των κάδων να σταθεροποιηθεί και να μονιμοποιηθεί.

Αυτό οφείλουμε να πράξουμε γιατί η δημόσια υγεία και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι άμεσες προτεραιότητες για την νέα Δημοτική Αρχή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x