ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ μας συνεχίζεται η λειτουργία του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
Καλούνται οι συνδημότες μας με ηλικία από 18-45 ετών που επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό και να βοηθήσουν ασθενείς με λευχαιμία

και να συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.

Η διαδικασία είναι απλή και ξεκινά με δείγμα από την στοματική κοιλότητα που παίρνουμε με μια απλή μπαγιονέτα για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας του Δότη.

Ο τρόπος είναι απλός ,ανώδυνος ,χωρίς νάρκωση ,τομές και διάτρηση του οστού του Δότη. Γίνεται με απλή, λίγο παρατεταμένη χρονικά αιμοληψία. Δεδομένου ότι ο Δότης δίνει ζωή από τη δική του ζωή στον καταδικασμένο σε θάνατο ασθενή αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της ανθρωπιστικής προσφοράς .

Επικοινωνήστε άμεσα στο 2109968868 με την υπάλληλο του ΚΕΠ κα Μαρία Κολοβού για ραντεβού και προγραμματισμό λήψης δείγματος για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας.

 

Μετά τιμής,

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου

Για το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x