ΕΝΑΡΞΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ – ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 οι νυκτερινές περιπολίες ιδιωτικής εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και την υπογραφή της σύμβασης με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Το βασικό έργο είναι η προληπτική επιτήρηση κοινόχρηστων χώρων, πάρκων, πλατειών, παιδικών χαρών και άλλων δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, για την αποφυγή ζημιών εξαιτίας βανδαλισμών.

Κάθε βράδυ από τις 12:00 έως τις 5:00 το πρωί, δύο περιπολικά με άοπλο πλήρωμα δυο ανδρών, θα καλύπτουν ασταμάτητα όλη την πόλη, με αποστολή:

– Την πρόληψη και την αποφυγή παραβατικών και εγκληματικών συμπεριφορών και

– Την ενημέρωση της Αστυνομίας για να επέμβει, όταν απαιτείται.

Μαζί με τους αντιδημάρχους Γιάννη Αντζινά, Κώστα Σεφτελή, Αποστόλη Στασινόπουλο και Παναγιώτη Κόκλα, συναντηθήκαμε στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου με τα πληρώματα των δύο περιπολικών και τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό για την Ηλιούπολη, καθήκον τους.

Η δημοτική αρχή, με αίσθηση του καθήκοντός της για μια ασφαλή πόλη, νύχτα και μέρα και πάντα σε συνεργασία για τον σκοπό αυτό με την αρμόδια Ελληνική Αστυνομία, συμβάλλει με τις δικές της δυνάμεις και στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην εδραίωση αίσθησης ασφαλείας στον πολίτη, με την διαρκή νυκτερινή επιτήρηση.

Όλοι μαζί για την ασφάλεια στην Ηλιούπολη.

 

Γιώργος Χατζηδάκης

 

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σας ενημερώνουμε ότι, το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας, θα εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x