ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 6_ΟΥ Δ.Σ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» προκηρύσσει  Δημόσιο Πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του Κυλικείου του 6ου Δ. Σ. που βρίσκεται στην Μαρίνου Αντύπα 34, Ηλιούπολης.

Οι προσφορές θα κατατίθενται την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 από τις 10:00 π.μ. έως και 12:00 μ.μ. στο γραφείο της Γραμματείας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 112- 114.

Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:30μ.μ. και ως χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού το Γραφείο της Γραμματείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

 

Για περισσότερα, πατήστε παρακάτω:

Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου
Αίτηση συμμετοχής σε διαγωνισμό κυλικείου
Υπεύθυνη δήλωση αποδοχής όρων
Υπεύθυνη δήλωση κυλικείου

 

 

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x