ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Α.Π.Η.)

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει του Φ.Ε.Κ 4337/18.09.2021 Τεύχος B’ ορίζεται από 4 Οκτ 2021 , η επαναλειτουργία των δημοτικών Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων οι οποίοι :

α) είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10.

Επιπλέον, ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η προσέλευση θα γίνεται αυστηρά και μόνο κατόπιν ραντεβού, με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή  των κάτωθι προβλεπόμενων υπηρεσιών:

  • Κοινωνική Υπηρεσία
  • Ιατρείο
  • Φυσικοθεραπεία

Δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΟΥ
Α΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΡΙΤΗ 12.30-13.30
Β΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.30-13.30
Γ΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ 12.30-13.30

                       

                       

Ο Πρόεδρος

 

Ντέτσικας Κωνσταντίνο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x