ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1_ΟΥ ΕΠΑΛ – 3_ΟΥ Ε.Κ.ΑΘΗΝΩΝ – Δ.Ι.Ε.Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» προκηρύσσει πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του Κυλικείου του Σχολικού Συγκροτήματος 1ου ΕΠΑΛ – 3ου Ε.Κ.ΑΘΗΝΩΝ – Δ.Ι.Ε.Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λεωφόρος  Βουλιαγμένης 521,& Παπαναστασίου  Ηλιούπολη) .

Οι προσφορές θα κατατεθούν τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021  από ώρα 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.  στη γραμματεία της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 114.

Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών, ορίζεται η Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:30 μ.μ  και ως χώρος το γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 114.

Ανάρτηση της διακήρυξης έχει γίνει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αρ. ΑΔΑ : 6Τ0ΣΟΕΘΥ-360 καθώς και στο site : www.ilioupoli.gr

 

Τα έξοδα δημοσίευσης διακήρυξης βαρύνουν τον ανάδοχο.

 

Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x