«ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ», 3_Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 9/12/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:15

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας,Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,τον ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς,διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,την «Ακαδημία Γονέων Ηλιούπολης».

Πρόκειται για 8 δίωρες διαδραστικές διαδικτυακές συναντήσεις γονέων με θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.ά.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε 2η Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18.15-20.15

Η 3η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου,

με θέμα:

Εξαρτήσεις και Γονεϊκότητα
Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Εισηγήσεις:
Κων/νος Κοκκώλης, Ψυχίατρος-Εξαρτησιολόγος, Αναπλ. ∆ιευθυντής Εφαρµογής Προγραµµάτων, Ο.ΚΑ.ΝΑ.,

Σώτια Μακαρώνη, Ψυχολόγος Υγείας MSc, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών- Επιστ. Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς – Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Συντονισμός:
Άννα Κοκκέβη, Oµ. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Παν/µίου ΕΚΠΑ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην«Ακαδημία Γονέων Ηλιούπολης» χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση στον Τομέα των Ψυχολογικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Αίτηση και πληροφορίες στο e-mail bouleskatri@ilioupoli.gr και στο τηλ. 2109732282. Υπάρχει δυνατότητα για βεβαίωση συμμετοχής.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x