ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ-ΛΑΝΑΣΣΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας ευχαριστούμε θερμά ως Πρόεδρο της «ΛΑΝΑΣΣΑ» & Διευθύντρια Διεύθυνσης Αλληλεγγύης για τον Όμιλο «UNESCO PIREUS AND ISLANDS» & «International Action Art», για την εξαιρετική σας συμβολή στην προσφορά 2.520 παιχνιδιών της εταιρείας «MATTEL» προς τον Δήμο Ηλιούπολης.

 


Ακολουθεί η επιστολή:

” Αξιότιμη κυρία Λαζαρίδου,

Στις 17 Δεκεμβρίου 2021 οι υπηρεσίες μας παρέλαβαν συνολικά 2.520 παιχνίδια, από την έδρα της «Λάνασσα», στην οδό Αγίας Μαρίνας 32 & Κασσάνδρας, με σκοπό να διανεμηθούν στα παιδιά της πόλης μας.
Από την Δευτέρα 20/12/2021 εγώ προσωπικά μαζί με τους Αντιδημάρχους και άλλα στελέχη του Δήμου μας, με συντονισμένες επισκέψεις ξεκινήσαμε και σήμερα ολοκληρώνουμε την παράδοση των παιχνιδιών αυτών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της Ηλιούπολης.
Σας ευχαριστούμε θερμά ως Πρόεδρο της «ΛΑΝΑΣΣΑ» & Διευθύντρια Διεύθυνσης Αλληλεγγύης για τον Όμιλο «UNESCO PIREUS AND ISLANDS» & «International Action Art», για την εξαιρετική σας συμβολή στην προσφορά 2.520 παιχνιδιών της εταιρείας «MATTEL» προς τον Δήμο Ηλιούπολης, ώστε να διανεμηθούν από τις υπηρεσίες μας, σε όσο δυνατόν περισσότερα  παιδιά της πόλης μας, σε ναούς αλλά και στην δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε».
Δράσεις Αγάπης και Αλληλεγγύης όπως η συγκεκριμένη, αποδεικνύουν την αξία και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας του Δήμου Ηλιούπολης και των συλλογικοτήτων και οργανώσεων αλληλεγγύης προς όφελος της κοινωνίας και πιστεύουμε ότι θα συνεχιστούν και θα πληθύνουν.
Μαζί με τις ευχαριστίες μας, παρακαλούμε να δεχθείτε για άλλη μια φορά τις ευχές μας, για ευόδωση των ευγενικών σας σκοπών και για «Καλές γιορτές με Υγεία και Ευτυχία για όλο τον κόσμο»!
Με εκτίμηση,
Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης 

                                            

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x