1ΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης προκηρύσσει τον 1ο Διαγωνισμό «Εορταστικής Διακόσμησης Βιτρίνας» και θα βραβεύσει τις τρεις καλύτερες βιτρίνες καταστημάτων της πόλης μας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες να συμμετέχουν και με αυτό τον τρόπο στον εορτασμό των Χριστουγέννων στην Ηλιούπολη και να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους και μια φωτογραφία της βιτρίνας τους, μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι.

Στολίστε γιορτινά την βιτρίνα σας και ανεβάστε την εικόνα της εδώ https://forms.gle/7LEUwAvMRcFJ7faNA

Οι 3 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα συμβολικό δώρο και αντίστοιχα 6μηνη/4μηνη/2μηνη δωρεάν διαφήμιση στα 8 ταμπλό του Δήμου Ηλιούπολης, με μία θέση κυλιόμενης προβολής διαστάσεων 1,30 m x 2,00 m

Κριτήριο επιλογής των τυχερών θα είναι ο αριθμός like που θα συγκεντρώσουν οι φωτογραφίες στη ανάρτηση που θα γίνει μετά το τέλος της υποβολής των συμμετoχών, στην σελίδα Facebook του Δήμου Ηλιούπολης.

Τα διαφημιστικά ταμπλό είναι τοποθετημένα σε προβεβλημένες θέσεις στην πόλη μας και συγκεκριμένα από ένα σε κάθε στάση «Μετρό», στην πλατεία Κανάρια, στην πλατεία ΙΚΑ, στον Περιφερειακό Αλίμου-Κατεχάκη, έξω από τον Θερινό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» και δύο στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Η Ηλιούπολη έχει αξιόλογη αγορά και όλοι μαζί πρέπει να την στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο, αγοράζοντας τα απαραίτητα για το σπίτι μας και για τις γιορτές από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x