ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Πρόσφατα βρέθηκα μαζί με συνεργάτες μου σε μια συγκινητική εκδήλωση, μετά από την πρόσκληση του κ. Δημήτρη Στεφανίδη, προέδρου του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια».
Ήταν τα εγκαίνια της Κοινωνικής Καφετέριας «Sun City» του Σωματείου, που λειτουργεί στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον Δήμο μας & απασχολεί μόνο υποστηριζόμενα από το Σωματείο άτομα με νοητική υστέρηση και με την βοήθεια εθελοντών.
Όλοι μαζί στηρίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, στον συμπαθητικό και γεμάτο αγάπη και αλληλεγγύη χώρο στην οδό Αρχιμήδους 52, στην περιοχή Αγίας Μαύρας, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία.
Τιμή μας ήταν και η αναφορά προς στον Δήμο μας της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:
«Να πω και κάτι που δεν έχω ξαναπεί:
Μη παίρνετε ως κάτι αυτονόητο τη στήριξη του κάθε δημάρχου. Εγώ ψηλώνω ένα μέτρο όταν ακούω, ότι έχουμε τη στήριξη εδώ από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους στο Δήμο Ηλιούπολης. Δεν είναι εκ των «ων ουκ άνευ», ότι έχετε αυτό το Δήμαρχο εδώ πέρα και ότι έχει σταθεί η Ηλιούπολη ως ο Δήμος της προσβασιμότητας, ο Δήμος της εξωστρέφειας, ο Δήμος όπου η διαφορετικότητα είναι κανονικότητα…»
Ως Διοίκηση, προσπαθούμε καθημερινά και πράττουμε το καλύτερο, ώστε να επιβεβαιώνεται ο Δήμος μας, ως Δήμος της Αλληλεγγύης και είμαστε σίγουροι, ότι όλη η πόλη μας θα στηρίξει αυτή την κοινωνική καφετέρια.
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x