ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες,
Απευθύνω έκκληση σε όλους σας, να παραμείνετε ασφαλείς στα σπίτια σας και να μη μετακινείστε, είτε με αυτοκίνητο είτε με τα πόδια, εκτός αν υπάρχει σοβαρότατος λόγος.

Για την ασφαλή κατά το δυνατόν μετακίνησή σας με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε απαραίτητα τις ειδικές αλυσίδες χιονιού.

Παρακαλούμε ακολουθείστε τις συμβουλές της Πολιτικής Προστασίας και των υπευθύνων και μη θέτετε την ασφάλεια και τη ζωή, τη δική σας και των άλλων, σε κίνδυνο.

Παρά το ότι επιχειρούν και θα συνεχίσουν να επιχειρούν στην πόλη 5 δημοτικά ειδικά οχήματα για τον καθαρισμό των δρόμων και ρίψεις αλατιού, οι δρόμοι παραμένουν ιδιαίτερα ολισθηροί και επικίνδυνοι, λόγω της χιονόπτωσης και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Όλες οι δυνάμεις του Δήμου μας βρίσκονται σε εγρήγορση και επιχειρούν για την αντιμετώπιση του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου.

Σας καλώ να μειώσετε τις μετακινήσεις σας και να προσέχετε πάρα πολύ, για να περάσει κι αυτή η δοκιμασία χωρίς κινδύνους και απώλειες.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x