ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο έργο του Δήμου Ηλιούπολης «Αντικατάσταση φθαρμένων στύλων φωτισμού στις νησίδες Κυπρίων Ηρώων», προϋπολογισμού 123.000 € με τον Φ.Π.Α. 24% και τελικής σύμβασης 51.372 € που αφορά σε:
– Αποξήλωση και αντικατάσταση 24 παλαιών φθαρμένων τσιμεντένιων ιστών φωτισμού στη νησίδα της Λεωφόρου Κυπρίων Ηρώων, με ισάριθμους νέους μεταλλικούς, ύψους 9 μέτρων με βραχίονα δύο φωτιστικών σωμάτων LED 60-90 W.
– Τοποθέτηση επί υφιστάμενων μεταλλικών ιστών 34 νέων φωτιστικών σωμάτων LED 60-90 W, μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τις σχετικές εργασίες.
Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και προγραμματισμό, εκσυγχρονίζουμε τις δημοτικές υποδομές φωτισμού και βελτιώνουμε την πόλη, με γνώμονα την ασφάλεια κίνησης πολιτών και οχημάτων.
Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x