ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23-3-2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 Π.Μ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.)

σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/τΑ΄/11-3-2020), και λόγω του κατεπείγοντος του θέματος (άρθρο 67 παρ.5 του Ν.3852/10), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-3-2022 και ώρα 12:00 π.μ.

με θέμα:

«Συμπληρωματική κατανομή από ΚΑΠ έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και κατά προτεραιότητα προς κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης».

Για το θέμα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά σχετική εισήγηση της Προέδρου.

Παρακαλείσθε όπως αποστείλετε την ψήφο σας (ναι, όχι, λευκό, παρών και εφόσον επιθυμείτε, σύντομη ερμηνεία της ψήφου) έως την Πέμπτη 24-3-2022 και έως ώρα 11:00 π.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση (Εmail): paideia-ethelontismos@ilioupoli.gr  καθώς και στα email των μελών της συνεδρίασης .

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

ΧΩΜΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x