ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΟΙΚ. 33864/01-12-2

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί Δημόσια Κλήρωση στο Αίθουσα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 112, Ηλιούπολη).

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ ισοβαθμούντων υποψηφίων, προκειμένου να καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, για την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με την ειδικότητα ΠΕ Οικονομικού σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Ανακοίνωση με αρ. πρωτ.: οικ. 33864/01-12- 2016 Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2017 (ΑΔΑ:7ΓΨΘΩΡΥ-ΗΓΨ) για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» Κέντρα Κοινότητας και στον υπ. αρ. 7897/16-3-2017 Πίνακα κατάταξης και βαθμολογίας υποψηφίων ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι ισοβαθμούντες υποψήφιοι καλούνται εφ’ όσον το επιθυμούν να παραστούν στη διεξαγωγή της παραπάνω διαδικασίας. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας κλήρωσης θα τηρηθούν στην αίθουσα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID – 19, και ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισέρχεται δεν θα ξεπερνά τον μέγιστο αριθμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο θεσμικό πλαίσιο. Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται στο Δημαρχείο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: Α) πιστοποιητικό εμβολιασμού Β) πιστοποιητικό νόσησης Γ) Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 (PCR ή rapid test)

Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x