ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η συνεργασία μιας δομής ψυχικής υγείας με πανεπιστημιακά ιδρύματα συνιστά μοχλό προόδου και μέτρο αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών. H Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης από το 2015 υποδέχεται φοιτητές για την προπτυχιακή τους πρακτική άσκηση.

Κατά το τελευταίο έτος οι συνεργασίες έχουν επεκταθεί ώστε η Υπηρεσία να υποδέχεται επαγγελματίες ψυχολόγους υπό ειδίκευση. Σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών η Ψυχολογική Υπηρεσία υποδέχεται, εποπτεύει και αξιοποιεί ψυχολόγους υπό ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία. Ενώ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εποπτεύονται και αξιοποιούνται ψυχολόγοι υπό ειδίκευση στη συμβουλευτική ψυχολογία.

Οι δύο ειδικεύσεις είναι αναγνωρισμένες με δημοσιευμένα ΦΕΚ, διαρκούν δύο έως τρία χρόνια το λιγότερο και περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση που ξεπερνά τις 1400 ώρες. Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες μας και για τις εν λόγω ειδικεύσεις.

Ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία:
http://www.psych.uoa.gr/study/postgraduate/pms-clinical-psychology.html

Ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία:
https://www.sed.uth.gr/index.php/en/studies-postgraduate/msc-counselling

Για πληροφορίες και επικοινωνία με την Ψυχολογική Υπηρεσία:
https://www.ilioupoli.gr/psychology

                                             Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗΣ

                                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

    

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x