ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Tο Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στις 18:00 στο γήπεδο της ΔΙΑΝΑ, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης, ανάμεσα στους Παλαίμαχους ΑΟΗ Χαραυγιακού και της Κ18 Πρωταθλήτριας ΕΠΣΑ με τη διοργάνωση του «Αθλητικού Ομίλου Χαραυγιακός» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας από μας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, για τον ευγενή σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών δυο παιδιών 10 και 3 ετών, με κακοήθη όγκο σε εγκέφαλο- σπονδυλική στήλη και συγγενή καρδιοπάθεια αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα θα ακολουθήσει «αναμέτρηση» μπαμπάδων με τους μικρούς ποδοσφαιριστές και βράβευση των αθλητών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Στηρίζουμε κάθε δράση αλληλεγγύης στην πόλης μας.

Ας μη λείψει κανείς μας!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x