ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ “2ND STEP”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η πρώτη συνάντηση με περισσότερους από 25 νέους συμπολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και παραβρέθηκαν σε μία σημαντική και πρωτόγνωρη εμπειρία!

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης καλωσόρισε τους νέους, έκφρασε την υποστήριξή του στο εγχείρημα και τους ενθάρρυνε να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Με τον συντονισμό της επιστημονικής συμβούλου για τη νεολαία, κας Αλεξίας Παλαιστή από την «CoLab House», οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε θεματικές ομάδες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και έκαναν μια πρώτη καταγραφή προβλημάτων και προτάσεων.

Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής επεξεργασίας, αποτελεί ουσιαστικά και την πρώτη ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ηλιούπολης, με σκοπό την διαμόρφωση των στόχων και των προτεραιοτήτων της «Τοπικής Στρατηγικής Νεολαίας».

Σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, οι παρόντες ανέλαβαν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν την δράση αυτή στον κύκλο τους, ώστε να διευρυνθεί η συμμετοχή και να εμπλουτιστεί με πρόσθετες νεανικές τάσεις και εκφράσεις και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θα σταθεί διακριτικά δίπλα στην δράση αυτή, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση στην προσπάθεια των νέων της πόλης μας για μια σύγχρονη κοινωνία, αντάξια των προσδοκιών τους.

Παραμένει ανοιχτή η πρόσκληση συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο κάτοικο Ηλιούπολης, νέο ή νέα από 17 έως 30 ετών.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή εδώ! ⬇️

https://forms.gle/M6Nd48dsEb3tL8Jo8

12 Ιουλίου 2022

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x