«Μ΄ΑΓΑΠΩ» πρόκληση για αναμέτρηση και Νίκη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 19:30, η Gogo Tsakoyani, Οι Ηλιουπολίτισσες και ο Δήμος Ηλιούπολης συνδιοργανώνουν μια ανοιχτή και βιωματική, διαδραστική εκδήλωση στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».
Τρεις γυναίκες επί σκηνής, μέσα από γεγονότα συναισθήματα και αυτοσαρκασμό, μοιράζονται την εμπειρία τους από τον καρκίνο μαστού, με τη συμμετοχή ειδικών.
Μηνύματα, θέσεις και απόψεις θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενημερωθούμε και να συμμετέχουμε στη συζήτηση.
Η Πρόληψη σώζει ζωές κι ένας καρκίνος μαστού δεν θα μας στερήσει τη Χαρά της Ζωής, του Έρωτα και της Δημιουργίας. �
Είναι μια πρόκληση για αναμέτρηση και Νίκη, Μ΄ΑΓΑΠΩ !!!
Στο επίκεντρο, κάτω από τα φώτα της σκηνής, η Γωγώ Τσακογιάννη, η Χρύσα Δουζένη και η Ζωή Γλυκού.
Μαζί τους οι, Παύλος Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Τσιρώνης, ιατροί χειρουργοί μαστού, Αλέξανδρος Αρδαβάνης, ιατρός Παθολόγος-Ογκολόγος, Γεώργιος Ανυφαντάκης, ιατρός Ακτινολόγος-Ακτινοδιαγνώστης και Μαρία Κωνσταντινοπούλου, Ψυχολόγος.
Συντονίζει η Γιώτα Πόχου
Μετά την συζήτηση κατηφορίζουμε όλοι μαζί προς την κεντρική πλατεία, όπου θα ανάψει το πάρτι με μουσική και χορό, κεράσματα και πλούσια δώρα για όλους, από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Λόγω μηχανικής βλάβης του λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x