Βήμα – Βήμα ομορφαίνουμε την Ηλιούπολη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Μια πρωτοποριακή ανάπλαση, βασισμένη στις σύγχρονες τάσεις για την αξιοποίηση και χρήση του κοινόχρηστου χώρου, υλοποιήσαμε πρόσφατα στην πλατεία Φλέμινγκ.
Στα παρτέρια της πλατείας, φυτεύτηκαν σε πυκνή διάταξη, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, με υπόστρωμα κατάλληλο γεωύφασμα, για την αποφυγή ανεπιθύμητων ζιζανίων και τελική εντυπωσιακή επικάλυψη με καλαίσθητα βότσαλα.
Σε επιλεγμένες θέσεις, τοποθετήθηκε τεχνητός χλοοτάπητας, αυστηρά επιλεγμένος και πιστοποιημένος, που από την πρώτη στιγμή έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό από τα παιδιά της πλατείας.
Ένα στιβαρό μεταλλικό τραπέζι πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου, το πρώτο στην πόλη μας, δίνει πια την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο για την επιτραπέζια αντισφαίριση, να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, αρκεί να φέρει τον δικό του εξοπλισμό, ρακέτες και μπαλάκια.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις, που ομορφαίνουν την πόλη μας, αναδεικνύουν το πράσινο και ικανοποιούν τις ανάγκες των συμπολιτών μας στον δημόσιο χώρο.
13 Οκτωβρίου 2022
Παναγιώτης Κόκλας
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Λόγω μηχανικής βλάβης του λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x