Ξεκίνησαν οι εργασίες στον βρεφονηπιακό σταθμό της Αριστογείτονος

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Επανεκκίνησαν οι εργασίες στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, που βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος, στο σημαντικό αυτό έργο για την πόλη μας, που ήταν μπλοκαρισμένο από το 2019.
Χάρη στις μεθοδικές και επίμονες παρεμβάσεις των στελεχών του Δήμου Ηλιούπολης, ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικές δυσκολίες, έγινε αναθεώρηση της αρχικής οικοδομικής άδειας, με νέα τεχνική μελέτη, που υπερκαλύπτει τις σύγχρονες προϋποθέσεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
Πρόσφατα επισκεφτήκαμε το έργο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης και τον Επιστημονικό μου Σύμβουλο Tassos Panagiotaris και ενημερωθήκαμε από τον ανάδοχο του έργου για την πρόοδο των εργασιών.
Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και αισιοδοξούμε ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, ακόμη 50 βρέφη και 30 νήπια, θα εξυπηρετούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες της πόλης.
19 Οκτωβρίου 2022
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Λόγω μηχανικής βλάβης του λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x