Πρόσκληση στην 6η Συνεδρίαση για το έτος 2022 της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.) στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.) 6η Συνεδρίαση για το έτος 2022, στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 (σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.5 του ν.3852/2010) με θέμα :

 

«Αποδοχή ποσού από το ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη μέσω των σχολικών επιτροπών των Δήμων των λειτουργικών δαπανών των Εξεταστικών Κέντρων για την πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (Προκήρυξη 1Γ/2022, που θα διεξαχθεί στις 22&23 Οκτωβρίου 2022».

 

Οι απαντήσεις (ψηφοφορία) των μελών θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης  email: (paideia-ethelontismos@ilioupoli.gr) την Τρίτη 8 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00. Παρακαλούμε για την ονομαστική σας απάντηση από το προσωπικό σας email και την ψήφο σας Θετική (ΝΑΙ – ΥΠΕΡ) ή Αρνητική (ΟΧΙ – ΚΑΤΑ) για την έγκριση της αποδοχής και απόδοσης στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του συγκεκριμένου ποσού της επιχορήγησης λόγω του διαγωνισμού ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το Εισηγητικό. Παρακαλούμε τα τακτικά μέλη σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στη συνεδρίασης να ειδοποιήσουν το αναπληρωματικό μέλος τους.

 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ                  

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Η γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 δεν θα πραγματοποιήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια της λόγω τεχνικής βλάβης.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x