Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στις 21 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ..
  2. Ορισμός μέλους του Δ.Σ. που θα τελεί χρέη γραμματέα στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ..
  3. Aποδοχή επιχορηγήσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.)   Β΄ και Γ΄ κατανομή 2022  και συμπληρωματικής κατανομής, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και δαπανών θέρμανσης.
  4. Αποδοχή ποσού επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. από το Υπουργείο Παιδείας για την αντιμετώπιση δαπανών κίνησης, συντήρησης, επισκευής και ασφάλισης των σχολικών λεωφορείων του Ειδικού Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Αθηνών με έδρα την Ηλιούπολη για το ο. ε. 2022.
  5. Αποδοχή ποσού από το ΥΠ.ΕΣ., για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των εξεταστικών κέντρων  για την πλήρωση θέσεων προσωπικού στην Α.Α.Δ.Ε..
  6. Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη δαπανών διεξαγωγής εξετάσεων, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση, που διεξήχθησαν σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης.
  7. Υποβολή αιτήματος για την προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού έτους 2023.
  8. Προγραμματισμός προμήθειας φαρμάκων  και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και έγκριση της σχετικής δαπάνης έτους 20

 

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  ΙΩΑΝΝΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x