Στηρίζουμε τους Ηλιουπολίτες φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία – Οι νικητές

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι δίπλα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της πόλης με έργα.
Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η κλήρωση για δωρεάν χορήγηση σε φοιτητές και φοιτήτριες από την Ηλιούπολη, που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της ελληνικής περιφέρειας και διανύουν έως και το 4ο έτος των σπουδών τους, (ύστερα από συμπλήρωση σχετικού αιτήματος σε ειδική πλατφόρμα του Δήμου) 6 laptops, 3 δωροεπιταγών των 100 ευρώ και 20 δωροεπιταγών των 20 ευρώ προς εξαργύρωση σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
Δείτε εδώ τους τυχερούς:
«Οι νέες και νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας είναι το μέλλον της πόλης μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια οφείλουμε να τους στηρίξουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες τους», τόνισε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σας ενημερώνουμε ότι, το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας, θα εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x