Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστικής πυκνότητας στην Ηλιούπολη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συμπολίτες και διοργανώνει σημαντικές δράσεις με δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε συνεργασία με το «Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων» και με τον «Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα» και σας προσκαλεί στη β’ φάση συμμετοχής στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία.
Κάθε ενδιαφερόμενος με μυοσκελετικά προβλήματα ή οστεοπόρωση μπορεί να δηλώσει συμμετοχή από 21 Νοεμβρίου 2022 έως 2 Δεκεμβρίου 2022, στο τηλέφωνο 2109970009, εργάσιμες ημέρες από 10:30 έως 13:30 και να κλείσει ραντεβού για εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης, που θα γίνουν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, από 10:30 έως 13:30, υπό την ιατρική επίβλεψη της Ενδοκρινολόγου κας Γεωργίας Κόλλια.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα:
Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.
Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή για δωρεάν προληπτικό έλεγχο οστικής πυκνότητας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω προγραμματισμένης επισκευής του λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x