Πρόσκληση στην Εκδήλωση Ονοματοδοσίας του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Με την υπ΄ αριθμ. 166/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η ονοματοδοσία του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε «Γιάννης Κωστάκης» προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη μας.
Λίγα λόγια για το Γιάννη….
Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό το 1996. Οι σημαντικότερες στιγμές στην αθλητική του καριέρα είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ελεύθερο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΑΘΗΝΑ 2004, η κατάρριψη 11 Παγκοσμίων και 5 Πανευρωπαϊκών ρεκόρ και η δύο φορές βράβευση του ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για τις χρονιές 2013 και 2014 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).
Ο Γιάννης όμως δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας ενεργός πολίτης με μεγάλο κοινωνικό έργο που πάντα πρωτοστατεί και συμμετέχει σε δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, την πρόληψη και τον εθελοντισμό. Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, διατελεί Πρόεδρος στο Σύλλογο Εθελοντών «Προασπίζω», συμμετέχει σε δράσεις της Γενικής Γραμματίας Αθλητισμού και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και σε δράσεις ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια.
Σας καλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να τιμήσουμε τον σπουδαίο αυτό Παραολυμπιονίκη και Άνθρωπο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x