Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στις 19 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:15

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:15 στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Aποδοχή επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.)   Δ΄ κατανομή 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
  2. Μείωση ή μη μισθώματος κυλικείου του 3ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου Ηλιούπολης κατόπιν του αιτήματος της αναδόχου, της απόφασης 16/2022 του ΝΠΔΔ και  του πορίσματος της Ε.Δ.Ε.Μ..
  3. Λήψη απόφασης, κατόπιν αιτήματος του κυλικειάρχη του 1ου ΕΠΑ.Λ. – 3ου Ε.Κ. και Δ.ΙΕΚ Ηλιούπολης, για τη διακοπή της απογευματινής λειτουργίας του κυλικείου λόγω μη προσέλευσης σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ.
  4. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη των μισθώσεων των σχολικών κυλικείων βάση του ΦΕΚ 4807/11-6-2021.

 

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  ΙΩΑΝΝΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x