Κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» το Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, παιδιά από το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Νικόλαο Ανυφαντή, την κοινωνική λειτουργό και παιδαγωγούς του Κέντρου, επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου 2022 τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη στο γραφείο του για να ψάλλουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές ενόψει των εορτών.

Με τις αυθεντικές χριστουγεννιάτικες νότες της ψυχής και τις υπέροχες φωνές τους δημιούργησαν μια συγκινητική και γιορτινή ατμόσφαιρα, μεταφέροντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της ανιδιοτελούς αγάπης και της ζεστασιάς σε όλο το κτίριο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Τα παιδιά κεράστηκαν γλυκίσματα ενώ ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ως προς τους ανθρώπους με αναπηρία, αφού αρχικά τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και ευχήθηκε σε όλους «καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και πολλά χαμόγελα».

Επίσκεψη στον Βρεφονηπιακό Σταθμό 

Εν συνεχεία, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δήμαρχος Ηλιούπολης πραγματοποίησε επίσκεψη στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου για να παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, όπου τα μικρά παιδιά με τις παιδαγωγούς τους, συνοδεία μουσικών οργάνων, δημιούργησαν μια ιδιαίτερη γιορτινή ατμόσφαιρα, ψάλλοντάς του τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

O κ. Χατζηδάκης ευχήθηκε υγεία και αγάπη και ευχαρίστησε τη διευθύντρια και τους παιδαγωγούς του βρεφονηπιακού σταθμού για τη φροντίδα και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά. «Σας ευχαριστώ που κάνετε ό,τι καλύτερο για να μεγαλώνει το χαμόγελο των παιδιών μας, γιατί το αξίζουν και αποτελούν το μέλλον του τόπου», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, ενώ η διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Ηλιούπολης κ. Άννα Λεβογιάννη του χάρισε μία χριστουγεννιάτικη δημιουργία των παιδιών.

Ηπειρώτικα κάλαντα  

Το πρωί της Παρασκευής, 23 Δεκεμβρίου 2022 μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές και συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρό τους κ. Κωνσταντίνο Πριμηκύρη, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Ηλιούπολης και τραγούδησαν στον Δήμαρχο παραδοσιακά Ηπειρώτικα κάλαντα.

Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Πριμηκύρη, στον οποίο κι ανήκε η πρωτοβουλία για την όμορφη έκπληξη, καθώς επίσης και τα μέλη του Συλλόγου και αφού αντάλλαξαν θερμές ευχές, προσφέρθηκαν από τους εργαζόμενους στο γραφείο του Δημάρχου χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  

Τέλος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης το μεσημέρι της Παρασκευής άκουσε τα κάλαντα μετά μουσικής από φιλοξενούμενους του Σωματείου ΑΜΕΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», τους οποίους συνόδευσε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Δημήτρης Στεφανίδης.

Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Στεφανίδη, τα παιδιά και τους συνοδούς τους για την επίσκεψή τους στο Δημαρχιακό Μέγαρο και αφού αντάλλαξαν ευχές τούς προσφέρθηκε κέρασμα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x