Συγχαρητήρια του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη στην Ηλιουπολίτισσα που βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

«Συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει τέτοιους δημότες με εντιμότητα και αρχές» 

Τη γυναίκα που έξω από το κατάστημά της στην Ηλιούπολη βρήκε ένα πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσε στην κάτοχό του, κάλεσε στο γραφείο του το μεσημέρι της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, προκειμένου να την συγχαρεί για την αξιέπαινη πράξη της.

«Αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας συναντήσω και να σας ευχαριστήσω. Η πράξη σας ήταν ειλικρινής και έντιμη παρά το γεγονός ότι η εποχή που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολη», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι «συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει τέτοιους δημότες με εντιμότητα και αρχές. Συγχαρητήρια!».

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να το κρατήσω. Αν ξανασυνέβαινε, πάλι αυτό θα έκανα», τόνισε κατά τη συνάντηση η κ. Ελένη Κόλλια, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου στην Ηλιούπολη.

Για την αξιόλογη πράξη της ο Δήμαρχος Ηλιούπολης τής προσέφερε ένα συμβολικό δώρο (εορταστικό καλάθι), ενώ η κ. Κόλλια, από την πλευρά της, του χάρισε ένα γούρι για τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 σε κεντρικό σημείο της Ηλιούπολης, όταν βγαίνοντας από το κατάστημα που διατηρεί η κ. Κόλλια βρήκε πεσμένο στο έδαφος ένα πορτοφόλι που περιείχε 800 ευρώ. Αμέσως η ευσυνείδητη γυναίκα σκέφτηκε να πάει να το παραδώσει, ωστόσο, μπαίνοντας στον υπολογιστή της, είδε στην ομάδα «οι Ηλιουπολίτισσες» στo Facebook, στην οποία είναι μέλος, ανάρτηση από την κοπέλα που της άνηκε και το αναζητούσε και δίχως δεύτερη σκέψη, όπως είπε, ήρθε σε επικοινωνία μαζί της όπου την ενημέρωσε για την εύρεσή του και εν συνεχεία της το παρέδωσε άθικτο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x