Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, τα Θεοφάνια, στην Ηλιούπολη.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, μετά τη θεία λειτουργία από τους ιερείς Ευθύμιο Κερμελή (προϊστάμενο) και Στέφανο Καλύβα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη, εκπροσώπων του Δήμου και πλήθους πιστών.

Αρκετοί νέοι της πόλης μας έπεσαν στην πισίνα για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό, που έριξε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου παρουσία του Αρχιμανδρίτη Χερουβείμ Αγιαννανίτη και Αρχιμανδρίτη Άνθιμου Αγιαννανίτη εκ του Ιερού Κελίου των Θεοφιλαίων Αγίου Όρους και να λάβουν την ευλογία Του.

Ο κ. Χατζηδάκης συνεχάρη τον τυχερό που έπιασε τον σταυρό, καθώς και τους υπόλοιπους που έπεσαν στην πισίνα του Κολυμβητηρίου.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βιδάλης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, ο υπ. βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Μαρία Κουρή, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, οι πρώην δήμαρχοι Θοδωρής Γεωργάκης και Γιάννης Αναγνώστου, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου κ.ά.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x