Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στις 16 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί  στις 16 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00  στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο  : Αντικατάσταση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.  «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης” λόγω παραίτησης.

 Θέμα 2ο : Νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση εκπροσώπου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”  προς Τράπεζες, Δ.Ο.Υ., Δικαστικές Αρχές και λοιπούς Δημόσιους Φορείς, Νομικά και Φυσικά πρόσωπα.

Θέμα 3ο : Δημιουργία e-banking και ορισμός του Προέδρου ως ειδικού εκπροσώπου της Σχολικής Επιτροπής έναντι της τράπεζας «EUROBANK Α.Ε.»

Θέμα 4ο  :   Δημιουργία  e-banking   και ορισμός   του   Προέδρου  ως  ειδικού  εκπροσώπου  της  Σχολικής Επιτροπής έναντι της τράπεζας «ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

 Θέμα 5ο :  Απ΄ευθείας ανάθεση για την μίσθωση του κυλικείου του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Θέμα 6ο : Αποδοχή επιχορήγησης (Δ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ ) μέσω ΚΑΠ έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για την υλοποίηση του προγράμματος του Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Θέμα 7ο : Αποδοχή ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για την μείωση του μισθώματος του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Θέμα 8ο : Αποδοχή ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για την μείωση του μισθώματος του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Θέμα 9ο : Αποδοχή ή μη του πρακτικού της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για την μείωση του μισθώματος του κυλικείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Θέμα 10ο : Αίτημα του μισθωτή του κυλικείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης για την περαιτέρω μείωση του μηνιαίου μισθώματος, επί πλέον της μείωσης 30% από την Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων της Περιφέρειας.

Θέμα 11Ο : Έγκριση ή μη παράτασης συμβάσεων για την εκμίσθωση των κυλικείων των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης σύμφωνα με το Ν.4807/2021.

 

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν :

  1. κ. Δήμαρχο
  2. κ. Αντιδήμαρχο Παιδείας

 

Ο  Πρόεδρος

ΒΑΓΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                                                                                                           

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x