Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τιμητική διάκριση (πλακέτα) απένειμε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) Dr κ. Αντώνιος Αυγερινός στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή για την αμέριστη στήριξη που προσφέρει ο Δήμος στο έργο του ΕΕΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ελλήνων Ερυθροσταυριτών του Περιφερειακού Τμήματος Ηλιούπολης.

Ο κ. Αυγερινός απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Χατζηδάκη για την υποστήριξή του στο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού και την παραχώρηση αλλά και διαμόρφωση χώρου στο 5ο Λύκειο Ηλιούπολης για τη στέγαση της Σχολής Εκπαίδευσης Εθελοντών, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημά τους.

O κ. Χατζηδάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, εξήρε την ουσιαστική κοινωνική προσφορά του Οργανισμού, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να μην τρέφει εκτίμηση, σεβασμό αλλά και θαυμασμό για το έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τα μέλη, τους εθελοντές, όλους όσοι βοηθούν τους συνανθρώπους μας, υπό την άξια βεβαίως Διοίκησή του. Συμμετέχουν έμπρακτα σε κάθε εκδήλωση του Δήμου (αθλητικές, πολιτιστικές, αναδασώσεις κ.ά.) και η κοινωνική τους προσφορά είναι σημαντική στο κοινωνικό μας φαρμακείο. Είναι τιμή μας αυτή η συνεργασία, να σηκώνουμε μαζί την ανθρώπινη ασπίδα αλληλεγγύης. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Ο κ. Σεφτελής, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι έμπρακτα στο πλευρό σας, στηρίζοντας το έργο σας και τιμώντας την προσφορά σας. Σας ευχαριστώ!».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x