Στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως η 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Εθελοντική Εκπαίδευση τοποθέτησης – αφαίρεσης αντιολισθητικών μέσων με βάση την πρόσφατη νομοθεσία ΦΕΚ 1144/Β/14-03-22 περί εφοδιασμού των οχημάτων με πιστοποιημένα αντιολισθητικά μέσα (αλυσίδες – χιονοκουβέρτες) από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο. 

Η 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση πιστοποιημένων αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και με τη συνεργασία της Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ, Σχολών Οδηγών της πόλης μας, διοργανώνει εθελοντικό σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών μέσων στην Κεντρική Πλατεία της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως) από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή.

Για να πάρετε μέρος στη δράση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/DNtWXnUg2d84VFiE9

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια από την εταιρεία Americat χορηγό της εκδήλωσης, για την αγορά των αντιολισθητικών μέσων που θα παρουσιάζονται στη Δράση για αγορές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε το αρμόδιο υπουργείο για την αιγίδα της εκδήλωσης και για τη συνεργασία, όπως και όλους τους συνδιοργανωτές. Δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου να εκπαιδευτούν στο πώς μπαίνουν και πώς βγαίνουν οι αλυσίδες, καθώς ο χειμώνας είναι εδώ… Ελπίζουμε από εδώ και πέρα ότι δεν θα έχουμε αυτά τα προβλήματα, καθώς δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος. Σας περιμένουμε!», δηλώνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δράση θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x